Voortaan...van dag tot dag! | Lys massage

Voortaan...van dag tot dag!

Lieve Anouk,

Ergens tussen vorige week en vandaag heb je de beslissing genomen. Was het bij het ontwaken na de zware operatie voor een uitzaaiing, die als ongewenste gast op het toneel verschenen was? Gebeurde het toen je op de intensieve zorgafdeling door misselijkheid en duizeligheid overspoeld werd? Of was het toen je hartendiefjes op bezoek kwamen en hun warme lijfjes tegen jou aan duwden? Je nam ze moedig...de beslissing om voortaan van dag tot dag te leven. Om niet langer plannen te maken voor volgend jaar, maar vandaag te doen waar je zin in hebt. Om niet langer het goede moment af te wachten, maar het moment nú te beleven.

We zijn er toch zo goed in, wij mama's. Agenda's met voor ieder gezinslid een ander kleurtje, losse briefjes met to do's en afspraken, krantenknipsels van leuke reisbestemmingen, pins met ideetjes voor het volgende feestje. Ver vooruit plannen, soms zelf bewust plannen uitstellen omdat het misschien nog beter of mooier kan.

Lieve Anouk, zal ik proberen wat meer "in het moment" te leven zoals jij nu doet? Wat meer af te wijken van wat moet en meer doen wat nu kan? En kan ik jou wat helpen om te blijven dromen...al is het maar van de dag na vandaag?

Er zijn 3 reacties

Mooi en oh zo waar... Een les en levenswijze die ik ook sinds kort toepas... Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kan doen..., Grijp elke kans die je aangeboden wordt. X

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Dit is een vraagje om automatische spam te vermijden. Bedankt voor het begrip.
10 + 5 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.