kanker | Lys massage

kanker

Hoe we ons niet meer afvragen óf we kanker zullen krijgen, maar wanneer...

Hasselt, vrijdag 3 februari…hier heb ik zo lang naar uitgekeken! Een vijfdaagse opleiding rond communicatie binnen oncologie, begeleid door 2 experten in het vak. Dit lijkt toch een beetje op een eerste schooldag: opgewonden én tikkeltje zenuwachtig tegelijk. Aftastende blikken van medecursisten en oppervlakkige vraagjes als ‘vlot hier geraakt?’ passeren de revue.

Het was zo’n dag waarop je al veel te vroeg wakker was

Lieve Anna,

Je had een lange dag voor de boeg. Het was zo’n dag waarop je al veel te vroeg wakker was omdat de zenuwen door je lijf gierden. Je slaapt eigenlijk al een tweetal weken niet meer goed…sinds de dag dat je wist dat naast het meisje in je buik, er nog iets anders in je lichaam groeide: een gezwel in je borst.

Ik weet nog perfect waar ik je voor het eerste ontmoette...

Lieve Karen, 

Ik weet nog perfect waar ik je voor het eerste ontmoette. Nog maar net gestart in mijn nieuwe functie, ging ik met een klein hartje het gesprekslokaal binnen. Ik zag een knappe vrouw met een lieve uitstraling…maar ook met een sjaaltje op het hoofd en een bollend buikje. Je was mijn eerste confrontatie met Kanker en Zwangerschap.

Abonneren op RSS - kanker